arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Rhye
15 nov 2020 - Koninklijk Circus, Brussel

Opening deuren: 19:00

Als begenadigd liedjesschrijver en componist met een adembenemende stem zet Mike Milosh alias Rhye zijn muzikale avontuur met talent en overtuiging voort. De Canadese artiest kondigt de komst van een nieuw album aan in 2020 alsook nieuwe concertdata overal ter wereld. Op z’n pad kruist hij ook Brussel voor een langverwacht concert op 15 november in het Koninklijk Circus. 

Het oorspronkelijke duo met Deense kompaan Robin Hannibal, zette haar eerste stappen in L.A. met de opnames van het sublieme album Woman (2013), met daarop uitmuntende nummers zoals Open en The Fall. Hun composities maken de mix tussen pop, R&B en soul en distilleren mysterieuze sferen die worden beheerst door hun jazzy geluid, wat resulteert in de perfect mix tussen Sade en The XX. De androgyne stem van Milosh bedient deze betoverende luchtsferen wonderwel. In 2018 lost het duo een tweede langspeler Blood met romantische songs als Please en Summer Days. In 2019 keert Rhye solo terug met Spirit, een magisch album dat door internationale critici wordt geprezen en waarop de minimalistische toetsen van de geniale Ólafur Arnalds terugkomen. Niet te missen!

Published: 11/02/2019

Ticketinfo