arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Rag'n'Bone Man
15 apr 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Betti

Misschien is hij dan toch niet helemaal ‘human’... Rag’n’Bone Man zette de Botanique in vuur en vlam met zijn briljante optreden! De gelukkigen die erbij mochten zijn in de compleet uitverkochte Orangerie kunnen dat enkel maar beamen. Goed nieuws vandaag, want de reus met de fluwelen soulstem komt volgend jaar terug naar ons lang, om ons zijn debuut live voor te stellen! Afspraak op zaterdag 15 april in de Ancienne Belgique!

Rag’n’Bone Man! Achter dat alias schuilt Rory Graham, een 31-jarige artiest uit de suburbs van Brighton. Als zijn imposante figuur, baard of tattoos nog niet genoeg indruk maken, dan doet hij het wel met zijn stemtimbre en zijn charisma. Op zijn vijftiende lanceert hij zich met een drum-‘n-bass-project, en bestormt hij de hiphopscene van Brighton. Vervolgens trekt hij naar Londen om er met verschillende projecten op te treden in tal van clubs. Tot aan de cruciale ontmoeting met de Britse producer-duizendpoot Marc Crew. Hij spoort Rory aan om zijn muzikaal palet te verbreden met rap, blues en jazz. Met zijn hulp verschijnt in 2014 de EP Wolves; 9 tracks waarop ook andere ruwe diamanten als Vince Staples en Kate Tempest te horen zijn. Een jaar later ligt met Disfigured een tweede EP in de rekken, die hoge ogen gooit dankzij BBC 1-radiohit Bitter End. Het internationale succes volgt snel, wanneer hij in juni 2016 de hitlijsten beklimt met Human. Naar de release van zijn debuutplaat – voorzien voor komend voorjaar – wordt met veel ongeduld uitgekeken. Mis deze kans dus niet om deze uitzonderlijke artiest live aan het werk te zien, op zaterdag 15 april in de AB! De ticketverkoop start op vrijdag 9 december om 9u.

Published 5/12/2016

Ticketprijzen
Tickets kosten 25 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.