arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Post Malone
11 mrt 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

Special Guests: Roddy Ricch & Tyla Yaweh

Timing:
DOORS: 18.30
E-NICE: 19.30 – 19.40
TYLA YAWEH: 19.40 – 20.10
RODDY RICCH: 20.20 – 20.50
POST MALONE: 21.30 – 23.00

 

Post Malone zet zijn koers naar werelddominantie ongestoord verder, terwijl hij onderweg het ene record na het andere genadeloos verpulvert. Dat doet hij o.a. met zijn tweede langspeler beerbongs & bentleys, die hem in 2019 naar Europa brengt voor een uitgebreide tournee. De tour wordt op valentijnsdag afgetrapt in Dublin en houdt op 11 maart halt in het Sportpaleis.

De Amerikaanse superster mixt genres door mekaar tot een geheel eigen sound die tegelijk verslavend en inspirerend is. Debuutplaat Stoney (2016) was meteen goed voor een plaatsje in de Top 10 van de Billboard 200, maar de échte wereldfaam vergaarde hij met opvolger beerbongs & bentleys die superhits voortbracht als Rockstar (featuring 21 Savage), Psycho (featuring Ty Dolla $ign) en Better Now. Naast deze singles was Post ook een hele zomer lang alomtegenwoordig met het superaanstekelijke Jackie Chan, een straffe samenwerking met Tiësto & Dzeko.

Nadat hij dit jaar de affiche van Rock Werchter sierde, plant Post Malone volgend jaar een groots indoorconcert in ons land. Afspraak op 11 maart in het Antwerps Sportpaleis.

Published: 09/10/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be