arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Pixies
16 okt 2019 - Vorst Nationaal, Brussel

OPGELET! Onderstaande identiteitsvoorwaarden zijn van toepassing:

De naam van de originele ticketbesteller wordt op het ticket hernomen. Van zodra de reservatie wordt bevestigd, kan de naam niet meer aangepast worden.

Het is mogelijk dat de identiteitskaart van de originele ticketbesteller aan de ingang wordt gevraagd teneinde toegang te krijgen tot de zaal. Het niet instemmen met deze voorwaarden kan leiden tot annulatie van de bestelling.

Wanneer u meer dan één ticket heeft besteld, wordt iedereen van uw gezelschap vriendelijk gevraagd om gelijktijdig met u binnen te gaan, dit om te vermijden dat de reservatie wordt geannuleerd in geval van geschil.

BELANGRIJK! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt.

Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. U loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Meer informatie: ilovemyticket.be


Opening deuren: 18:30

Met een splinternieuwe plaat trekken de Pixies dit najaar opnieuw en route. Black Francis, Joey Santiago, David Lovering en Paz Lenchantin doen met hun Europese tournee maar liefst 33 steden in 16 verschillende landen aan. Op het programma staat natuurlijk ook een Belgische halte: afspraak met Pixies op woensdag 16 oktober in Vorst Nationaal!

Pixies levert binnenkort dus alweer zijn derde langspeler af sinds de grote reünie. Het langverwachte nieuwe album van de indie-iconen werd in december 2018 opgenomen in de Dreamland Recordings studio’s met hulp van producer Tom Dalgety (Ghost, Royal Blood). Het viertal pakt een kleine honderd (!) songs in zijn valiezen voor de komende tournee. Black Francis en de zijnen laten dus geen ruimte voor routine in hun shows: vooropgestelde setlists ruimen de baan voor spontaniteit, helemaal in het teken van de sfeer van het moment, nagelnieuwe nummers en de allergrootste Pixies-klassiekers.

Published: 03/04/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be