arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Pet Shop Boys
05 mei 2020 - Vorst Nationaal, Brussel

Tour: Dreamworld: The Greatest Hits Live
Opening deuren: 18:30

Pet Shop Boys kondigen de release van hun nieuwste worp Hotspot aan voor 24 januari van volgend jaar! De gedroomde gelegenheid om meteen ook met een nieuwe wereldtournee uit te pakken: Dreamworld: The Greatest Hits Live houdt op 5 mei 2020 halt in Vorst Nationaal in Brussel! 

Naar nieuw werk van artiesten van het kaliber van Neil Tennant en Chris Lowe is het altijd weer uitkijken. De nieuwe plaat werd voornamelijk geschreven en opgenomen in Berlijn, en is al hun derde die geproducet werd door de illustere Stuart Price. Pet Shop Boys leveren tien prachtnummers af, en lichten met Dreamland (met Years & Years) en Burning The Heather (met gitaarwerk van Bernard Butler) alvast een tipje van de sluier op.
Een niet te missen rendez-vous met een uitzonderlijk duo, dus. Hun passages zijn steevast goed voor een weergaloze show die de wetten van de zwaartekracht tart. Vormgeving, lichtspel, video… dat het een onmisbaar spektakel wordt, uiteraard gedragen door stapels klassieke hits, staat vast!

Published: 14/11/2019

Ticketinfo