arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Per Gessle's Roxette
12 okt 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Opening deuren: 19:00

Per Gessle, schrijver van aanstekelijke en onverwoestbare hits, brengt op vrijdag 12 oktober in de AB hulde aan het repertoire van zijn Roxette, maar brengt ook nieuw werk mee uit zijn binnenkort te verschijnen nieuwe solo-album Small Town Talk.

Hij is al sinds mensenheugenis de schrijver en gitarist van het befaamde Zweedse duo. In 1986 schrijft hij de wereldhit Neverending Love, die hij met zijn onafscheidelijke kompaan Marie Fredriksson uitbrengt. Het is de start van één van de mooiste succesverhalen uit het genre. De twee breiden hun discografie daarna nog uit met meerdere iconische en tijdloze tracks als Listen To Your Heart, The Look, It Must Have Been Love en Joyride. Roxette toert de hele wereld rond, rijft talloze awards en platina albums binnen, en brengt in 2016 met Good Karma zijn tiende en meest recente album uit. In de lente van datzelfde jaar kondigt Marie Fredriksson aan zich om gezondheidsredenen definitief uit de band terug te trekken. Triest nieuws, maar Per besluit om terug te slaan door al zijn energie te blijven wijden aan de toekomst van hun gezamenlijke project op de internationale podia.

Per Gessle van Roxette staat komend najaar in Europa op de planken! Op vrijdag 12 oktober neemt hij ons in de AB mee op een niet te missen reis doorheen de rockgeschiedenis! 

Published: 13/03/2018

Ticketinfo