arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Patrick Watson
08 mrt 2020 - Koninklijk Circus, Brussel

Tour: Wave
Opening deuren: 19:00

Het gemis naar Patrick Watson, die na de release van zijn prachtplaat Love Songs For Robots (2015) van de radar verdween, duurt intussen al enkele jaren… Maar vandaag kondigt hij eindelijk zijn langverwachte terugkeer aan! Met nieuw werk onder de arm, en een nieuwe tournee die ook ons land aandoet. 

De in Californië geboren en in Montréal gevestigde Patrick Watson kennen we vooral van zijn wondermooie stem, zijn prachtige poëzie en dat tikje gekheid dat hem zo onweerstaanbaar maakt. Met een sound die aanleunt bij Antony & The Johnsons en Angus & Julia Stone creëert hij een unieke sfeer, op de grens tussen romantische folk en zweverige pop. Patrick haalt de muzikale mosterd uit erg uiteenlopende hoeken (Eric Satie, Pink Floyd, Nick Drake), die zijn verhalen, zijn delicate pianospel en zijn bijna barokke orkestraties fel beïnvloeden. Zijn aantrekkingskracht is bijna magisch, zoals beklijvende tracks als The Great Escape, Sit Down Beside Me, Lighthouse of Broken bewijzen. Reis mee naar het bedwelmende universum van Patrick Watson, op 8 maart 2020 in het Koninklijk Circus in Brussel!

Published: 03/09/2019

Ticketinfo