arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Patricia Kaas
28 mrt 2017 - Le Forum, Luik

Patricia Kaas keert terug naar waar ze het best tot haar recht komt. Op de planken! De transformatie die ze doorgaat wanneer ze het podium betreedt, duurt al ruim 30 jaar en staat bol van de successen. Een nieuw studioalbum - haar eerste plaat met nieuw werk in 13 jaar tijd - staat gepland voor november 2016, en gaat hand in hand met een grootse tournee van de belangrijkste Franse zangeres van de laatste decennia. Zij is een icoon in Europa, Oost-Europa, Azië en talloze andere landen waar zij voor eeuwig de belichaming van het Franse chanson zal blijven. Maar bovenal is Patricia Kaas een ongelooflijk podiumwonder. Haar stem en personage schitteren als geen ander wanneer zij optreedt voor een publiek dat helemaal overstag gaat.

“Dit nieuwe album wordt na het succesverhaal van ‘KAAS zingt PIAF’ voor mij de gedroomde kans om mijn fans terug te zien, op de planken met mijn allergrootste hits”.

Patricia Kaas is haar Belgische fans niet vergeten, en zingt haar grootste succesnummers én haar nieuwe nummers live voor ons, op dinsdag februari in het Koninklijk Circus in Brussel, en op 28 maart in het Forum in Luik. 

Published 11/4/2016
 

Ticketprijzen
Tickets kosten 66,5 euro, 61,5 euro et 53,5 euro inclusief servicekosten.