arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
PARTYNEXTDOOR: Infinity Tour
19 feb 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Jessie Reyez
Opening deuren: 19:00

Concertalert! Grammy-nominé Jahron Anthony Brathwaite, beter bekend als PARTYNEXTDOOR, kondigt officieel zijn grootste Europese tournee tot nog toe aan, luttele dagen na de release van zijn gloednieuwe mixtape Seven Days. Tijdens de ‘Infinity Tour’ treedt PARTYNEXTDOOR op in zestien Europese landen, waaronder ook België. Op 19 februari 2018 staat hij op het podium in de Ancienne Belgique! In zijn voorprogramma kunnen we genieten van de beloftevolle Jessie Reyez, die al mooie samenwerkingen met Chance The Rapper en Calvin Harris kan voorleggen.

Als producer, songschrijver en zanger loopt Partynextdoor over van het talent, en is hij goed op weg om dé ultieme referentie binnen de hiphopscene te worden. Het commercieel succes is al van de partij vanaf zijn allereerste mixtape, met dank aan single Over Here feat. Drake. Sindsdien is hij wereldwijd talk of the town. Hij werkte samen met Travis Scott, Big Sean, Jeremih en Rihanna, wiens hit Work meteen de eerste nummer 1 in de Amerikaanse Billboards werd voor de jonge rapper.

In 2016 klokt PARTYNEXTDOOR 3 af op ruim 50.000 verkochte exemplaren. De mixtape staat bol van de prestigieuze samenwerkingen met Drake (op Since Way Back), DJ Khaled, Beyoncé, Jay Z en vele anderen. Charismatisch, getalenteerd en onweerstaanbaar... PARTYNEXTDOOR heeft het allemaal.

Hij is momenteel dé artiest die elke hiphopliefhebber in het vizier heeft. En tot onze grote vreugde prijkt ons land op de planning van zijn komende Europese tournee! PARTYNEXTDOOR zorgt op 19 februari in de Ancienne Belgique voor het hotste concert van voorjaar ’18. Kruis deze avond in het rood aan in je agenda!

Published: 09/10/2017

Ticketinfo

Opgelet!

Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.
Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.