arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Parkway Drive
22 nov 2020 - Vorst Nationaal, Brussel

Het concert van Parkway Drive in Vorst Nationaal, dat normaal zou plaatsvinden op donderdag 16 april, wordt verschoven naar zondag 22 november 2020. Met als special guests Hatebreed en Crystal Lake.

Tickets voor de nieuwe datum zijn nu beschikbaar. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via e-mail.

Update: 19/03/2020


Tour: Viva The Underdogs – European Revolution 2020 Tour
Special Guests: Hatebreed - Crystal Lake
Opening deuren: 18:00

De Australische band is ontketend sinds hun dolle doortocht op Graspop 2018! Parkway Drive zette in februari van verleden jaar nog Vorst Nationaal op stelten, en ging op de Main Stage van Rock Werchter gewoon op dat elan verder. Nu kondigt de band het vervolg op de festivalzomer aan, met een tournee die in 2020 Europa moet doorkruisen.

Parkway Drive wordt in 2002 geboren in de gelijknamige straat in Byron Bay, een vermaard Australisch surfparadijs. De groep kiest voor een mengeling van hardcore punk en hard rock. Het thuispubliek is meteen mee. Dus trekt het vijftal naar de Verenigde Staten om van daaruit de rest van de wereld te veroveren. Dat lukt vanaf Ire (2015), een album dat sterk doet denken aan Rage Against The Machine. Drie jaar later slaan ze opnieuw toe met hun zesde en meest recente werk. Reverence (2018) staat volgens de kenners op het niveau van het Black Album van Metallica. Het is hun grootste succes tot nog toe.

Live zitten zowel de podiumbeesten zelf als hun uitzinnige publiek allerminst stil, dankzij beukende riffs en allesvernietigende drums die je voortdurend om de oren vliegen. De meesters van de metalcore houden op 22 november halt in Vorst Nationaal; mis dit niet!

Update: 19/03/2020

Ticketinfo