arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Parkway Drive
05 feb 2019 - Vorst Nationaal, Brussel

Tour: REVERENCE . EU . 2019
Special Guests: Killswitch Engage, Thy Art Is Murder

Timing:
18:30 Doors
19:20 - 19:50 Thy Art Is Murder
20:10 - 21:00 Killswitch Engage
21:20 - 22:55 Parkway Drive

Parkway Drive bevestigt de special guests voor zijn Europese tournee komend voorjaar. Metalcore-legendes Killswitch Engage en deathcore-grootmeesters Thy Art Is Murder vervoegen deze nu al legendarische avond op 5 februrari 2019 in Vorst Nationaal.

Na een verbluffende set op de Main Stage van Graspop Metal Meeting, kondigde Parkway Drive een groots weerzien met zijn Belgische fans aan. Dat gaat knallen! In mei 2018 brachten de Australiërs hun zesde studioalbum Reverence uit. Met singles Wishing Wells, The Void en Prey betekent de plaat een grote stap voorwaarts in de carrière van de band. Dat komen ze ons ook live bewijzen, op 5 februari in Vorst Nationaal.

Update: 20/08/2018

Na hun broeierige set op de Main Stage van Graspop Metal Meeting, kondigt Parkway Drive hun terugkeer naar de concertzalen aan voor dit najaar. Met veel tromgeroffel begroet de Australische metalgroep zijn Belgische fans op 5 februari in Vorst Nationaal. Wees voorbereid!

In 2003 ziet de groep het levenslicht in de kelder van een huis op Parkway Drive in Byron Bay. In 2004, nadat ze het Australische metalpubliek veroverden met hun EP Don’t Close Your Eyes, trekt de band richting Verenigde Staten met een eerste album in het vooruitzicht. Sinds Killing With A Smile, dat verscheen in 2005, rijgt de band de successen, tournees en albums aan elkaar. Met Horizons (2007), Deep Blue (2010), Atlas (2012) en IRE (2015) bouwen ze aan een ongezien sterke discografie waarmee de band een steeds groter publiek in alle uithoeken van de wereld overtuigt. Dankzij hun mix van heavy metal en hardcore punk, staat de band vandaag bekend als dé meesters van de metalcore. Maar tijd om uit te rusten is er niet voor de razende podiumbeesten, net als voor hun publiek: met beukende riffs en snijdende percussie raken ze hun fans keer op keer recht in het hart.

In mei 2018 brachten de vijf kerels hun zesde studioalbum uit, getiteld Reverence! De plaat, gedragen door singles The Void en Chronos, is het beginpunt van een nieuwe fase in hun carrière. Dat komen ze op 5 februari 2019 hoogstpersoonlijk bewijzen op het podium van Vorst Nationaal!

Published: 03/07/2018

Ticketinfo