arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Panic! At The Disco
21 mrt 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: Pray For The Wicked Tour
Opening act: A R I Z O N A

Timing (*):
DOORS: 18.30
A R I Z O N A: 20.00 – 20.30
PANIC! AT THE DISCO: 21.00 – 22.45
*Subject to changes

Meervoudig bekroonde rockgroep Panic! At The Disco is terug! Naar aanleiding van nieuwe plaat Pray For The Wicked, sinds juni in de winkelrekken, bracht Brendon Urie afgelopen maandag jongste single High Hopes live op de MTV Video Music Awards. Later dit jaar volgt een uitgebreide tournee. Het Amerikaanse luik werd al eerder aangekondigd, maar vandaag wordt daar een reeks Europese data aan toegevoegd, inclusief een stop in ons land! 

Sinds de release van debuutplaat A Fever You Can’t Sweat Out in 2005 vaart Panic! At The Disco een eigen koers door het muzikale landschap. Op de golven van rock en poppunk slaagt de band er al jaren in om een steeds breder publiek aan te spreken en de brug te maken tussen verschillende generaties en muziekstijlen. Van emorock in hun beginjaren naar meeslepende popsongs vandaag de dag. Hits als I Write Sins Not Tragedies, Nine In The Afternoon en But It’s Better If You Do staan in het collectieve geheugen gegrift. Ze zijn een graag geziene gast op de allergrootste podia ter wereld, waaronder Glastonbury, Rock Werchter, Pukkelpop alsook Reading en Leeds Festival komend weekend, waar ze als headliner geprogrammeerd staan. Daarnaast zet hun succes zich om in talloze nominaties voor belangrijke muziekprijzen zoals de Grammy Awards, MTV Awards en de TMF Awards.

Talloze hits en zes succesvolle albums later is Panic! At The Disco meer dan ooit klaar om hun nieuwe smoel te laten zien. Meebrullen met hun hits of dansen op de nieuwe nummers? Afspraak op donderdag 21 maart in de Lotto Arena in Antwerpen! 

Published: 23/08/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be