arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Oscar And The Wolf
26 okt 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Voorprogramma: Barney Artist
Opening deuren: 18:30

Timing
BARNEY ARTIST: 20.00 – 20.30
OSCAR AND THE WOLF: 21.00 – 23.00

Vers van de pers! Zonet kondigde de grote winnaar van de MIA’s (Beste Live Act, Beste Solo Man en Beste Pop) Oscar And The Wolf fantastisch concertnieuws aan. Na twee fenomenale concerten eind vorig jaar in het Sportpaleis en nadat eerder al zijn komst naar Werchter Boutique wereldkundig werd gemaakt, kondigt Max Colombie nu ook een nieuwe grootse indoor show aan in het najaar. Op vrijdag 26 oktober komt Oscar And The Wolf naar het Sportpaleis voor een spectaculaire live show vol hits.

Weinig Belgische artiesten die zo’n indrukwekkend CV kunnen voorleggen als Max Colombie. Sinds het verschijnen van debuutalbum Entity in 2014 scoort de zanger de ene hit na de andere en verbaast hij vriend en vijand met zijn verbluffende live performances, die hem naar de grootste podia in binnen-en buitenland brengen. Nummers als Strange Entity, Princes en Joaquim zijn dan ook vaste waarden op talloze (inter)nationale radiozenders en staan nu al in het collectieve geheugen van de muziekliefhebber gegrift. Opvolger Infinity, dat eind 2017 uitkwam, legt de lat zowaar nog hoger. Nummers als Breathing en Runaway bevestigen de internationale allure die Oscar And The Wolf als geen ander in zijn nummers weet te leggen. Met uitverkochte concertzalen in zowel binnen- als buitenland mag het duidelijk zijn dat Oscar And The Wolf ook live zijn publiek weet te entertainen. Zijn shows worden dan ook als de beste live act van het moment beschouwd.

Oscar And The Wolf brengt de explosieve live act rond zijn twee bejubelde albums naar het Sportpaleis in Antwerpen. Afspraak op vrijdag 26 oktober.

Published 30/01/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be