arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Oscar And The Wolf
29 apr 2017 - Sportpaleis, Antwerpen

Vanavond treedt Oscar And The Wolf op in een overvolle AB. Een uitzonderlijk intiem concert, want Max Colombie is zonder twijfel dé man van het moment. Dat bleek nogmaals toen hij begin september in amper één dag tijd zijn concert op 30 april in het Sportpaleis uitverkocht. Fans die naast een ticket grepen, krijgen nu een nieuwe kans om Colombie live aan het werk te zien. Hij bevestigt een extra optreden op zaterdag 29 april in het Sportpaleis. Een resem hits en veel nieuw werk in een schitterende productie!

Sinds de release van zijn eerste album Entity (2014), verandert alles wat Max Colombie aanraakt in goud. Als auteur/componist ging Max op zoek naar zijn diepste emoties en wist deze te vertalen naar schitterende songs, drijvend op bezwerende elektronische sferen. Beats die slaan op het ritme van zijn passie. Resultaat: een perfect album, bekroond met multi-platina verkoopscijfers, dat er voor heeft gezorgd dat Oscar And The Wolf tot één van de meest gevraagde Belgische artiesten van de laatste jaren is uitgegroeid. Megahits als Strange Entity, Princes, Joaquim en Undress, uitverkochte concerten bij de vleet (AB, Lotto Arena, Sportpaleis), shows op grote Europese festivals en daarbuiten, spannende samenwerkingen (denk aan de cover van Back to Black feat. Tsar B of de felgesmaakte samenwerking You’re Mine met DJ Charlotte de Witte). Niets is te veel voor Max Colombie!

Published: 07/12/2016

Ticketprijzen
Tickets kosten 47 euro, 42 euro en 37 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Uitgestelde verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be

Opening deuren: 18:30

Ticketinfo

Koop tickets

Ticketinfo

Koop tickets