arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
OMD
14 feb 2020 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: MIG15
Opening deuren: 19:00

Orchestral Manœuvres in The Dark zet het feest rond hun veertigste verjaardag verder met de aankondiging van een wereldtournee! De tour gaat in oktober 2019 van start in Lissabon en komt op 20 februari 2020 tot zijn eind in Parijs.

OMD, dé pioniers van de elektronische muziek, mogen rekenen op een feilloze reputatie en hebben ook vandaag nog een ongezien grote invloed op de internationale muziekscene. Andy McCluskey en Paul Humphreys staan aan de wieg van de mythe, en zijn zich steeds tussen alternatief en commercieel blijven bewegen met meesterwerken als Architecture and Morality en legendarische hits waaronder Electricity, Enola Gay en Joan of Arc. Samen met Martin Cooper en Stuart Kershaw trekt het Engelse duo dit najaar dus opnieuw de baan op voor een weerzien met hun talloze fans. En op het menu van de uitzonderlijke concertreeks mag een Brusselse datum natuurlijk niet ontbreken: afspraak op 14 februari 2020 in de Ancienne Belgique!

Published: 11/03/2019

Ticketinfo