arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Ólafur Arnalds
24 feb 2019 - Koninklijk Circus, Brussel

Tour: re:member 2019
Voorprogramma: Lisa Morgenstern

Timing:
19:00 Doors
19:45 - 20:15 Lisa Morgenstern
20:45 - 22:20 Ólafur Arnalds

Het succesverhaal tussen Ólafur Arnalds en België loopt nog lang niet ten einde! Na zijn volledig uitverkochte concerten in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel in mei en in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal in oktober, kondigt het Ijslandse rastalent zijn terugkeer aan voor volgend jaar, met de geheel nieuwe tournee re:member 2019 !

Arnalds is een muzikant buiten categorie, een avant-gardistische en hypercreatieve producer en componist, en een graaggeziene gast waarnaar door de Belgen steeds nieuwsgierig wordt uitgekeken. Ólafur Arnalds telt intussen ruim een dozijn albums, solo of in gezelschap, schommelend tussen kamermuziek en minimal techno. Omringd door een strijkerskwartet, percussie, piano’s en synthesizers, komt hij op 24 februari 2019 in het Koninklijk Circus, Brussel terug. Een absolute must!

Published: 25/06/2018

Ticketinfo