arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Oh Wonder
11 mrt 2020 - Ancienne Belgique, Brussel

Tour: Wear Your Crown Tour
Voorprogramma: Dizzy
Opening deuren: 19:00

Met twee nieuwe singles onder de arm stevent het meest vertederende duo uit de Britse electropop af op de release van zijn derde plaat! En daarbij hoort natuurlijk ook een terugkeer op de planken, met een wereldwijde concerttournee. Op 11 maart presenteert Oh Wonder ons het nieuwe album No One Else Can Wear Your Crown in de Ancienne Belgique! 

De alchemie tussen de twee zit helemaal goed, en dat uit zich in een onweerstaanbare feelgood-vibe. Al sinds hun debuutalbum (2015) schrijven Joséphine Vander Gucht en Anthony West licht verteerbare indiepop-hits met zijdezachte melodieën. Het duo bewandelt dezelfde weg als London Grammar en The xx, en telt intussen miljoenen streams op SoundCloud en Spotify en talloze views op YouTube dankzij kleppers als Without You, Lose It en Ultralife. Met hun derde plaat No One Else Can Wear Your Crown (uit op 7 februari 2020) is de band klaar voor de bevestiging. Singles Hallelujah en Better Now zijn al niet meer uit de hipste playlists weg te denken, en doen het beste beloven voor wat komt.

Published: 14/11/2019

Ticketinfo