arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Odesza
26 jan 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

with Special Guest: Fakear, Kasbo
Opening deuren: 19:00

kasFans van Flume, Mura Masa en Petit Biscuit: dit is iets voor jullie! Niets houdt het opkomende electro-duo uit de undergroundscene van Seattle nog tegen. In 2018 laat Odesza de monden openvallen met hun A Moment Apart Tour die hen spots oplevert op de line-up van onder andere Coachella en Dour 2018. Als kers op de taart kondigen de Amerikanen nu ook hun terugkomst naar ons land aan in het voorjaar van 2019.

Odesza verlegt met een complexe, verfrissende sound de grenzen van de doordeweekse dance, die we vandaag zo dikwijls op de radio horen. Sinds de oprichting door Harrison fakearMills en Clayton Knight in 2012, voert het duo een steile klim naar de top door dankzij albums Summer’s Gone en In Return en enkele solide hits zoals Sun Models en Say My Name. Hun derde album A Moment Apart, dat eind 2017 uitkwam, is krachtig en eerlijk tegelijkertijd en bevat enkele succesvolle samenwerkingen met Leon Bridges, Sasha Sloan, Regina Spektor en RY X. Het levert hen meteen een derde plaats op in de Billboard 200. Ontdek Odesza op zaterdag 26 januari 2019 live op het podium van de AB!

Published: 11/07/2018

Ticketinfo