arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Novastar
20 dec 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Special Guest: Geike Arnaert
Opening deuren: 19:00

Na twee sold out AB CLUB-shows & Rock Werchter récht naar het hoofdpodium van AB

WAT?
Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden genoeg: Mars Needs Woman, Because, Lost & Blown Away, The Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong. In ‘14 bracht Novastar met Inside Outside zijn laatste studio album uit. Op dit eigenste ogenblik legt Joost Zweegers de laatste hand aan de nieuwe nummers die hij in de loop van dit jaar met ons zal delen. De gloednieuwe single Home Is Not Home doet alvast het beste vermoeden!

De twee geplande voorjaarsconcerten in de AB Club waren razendsnel uitverkocht en de plek deze zomer op het hoofdpodium van Rock Werchter is meer dan verdiend. Fast forward naar eind december: klaar voor de enige indoor najaarsshow op het grote podium van AB? We herhalen ons, maar er razendsnel bij zijn is dus de boodschap!

VOOR FANS VAN?
The Beatles, Crowded House, The House Of Love, Ben Folds Five

Dit concert wordt in co-productie georganiseerd door de Ancienne Belgique en Live Nation.

Published: 16/04/2018

Ticketinfo