arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Nothing But Thieves
14 nov 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Deaf Havana
Opening act: The Blackmordia
Opening deuren: 19:00

Na een meer dan geslaagde passage op Rock Werchter 2017 en uitverkochte concerten in de Botanique en Trix, zet Nothing But Thieves hun steile klim naar de top verder. De groep bevestigt hun terugkeer naar de zaal dit najaar! De vijf jonge Engelsen komen op woensdag 14 november naar het podium van de Ancienne Belgique in Brussel!

In het spoor van wereldbekende bands als Muse, The Killers en Foals slaagt Nothing But Thieves er op meesterlijke wijze in om de perfecte pop-rocksong af te leveren. Een stijl die helemaal op het lijf geschreven is van de charismatische zanger Conor Mason én die bovendien een indrukwekkende lijst aan internationale hits voortbrengt. Sinds de release van hun debuutalbum in 2015 rijgt de band de successen aan elkaar met dank aan singles als Itch, Wake Up Call, Trip Switch alsook meer recente singles Amsterdam en Sorry. Hun tweede langspeler Broken Machine, die uitkwam in september 2017, bevestigt hun status als uithangbord van de internationale rockscene met verve.

Published: 01/06/2018

Ticketinfo