arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Noordkaap
30 apr 2021 - Ancienne Belgique, Brussel

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zijn concerten momenteel niet toegelaten. Het concert van Noordkaap in Ancienne Belgique, initieel voorzien op 18 april 2020, vervolgens uitgesteld naar 21 september 2020, wordt nogmaals verplaatst. Het concert zal nu plaatsvinden op 30 april 2021.

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Published 16/06/2020


Voorprogramma: Niels Hendrix en De Belevenissen
Opening deuren: 19:00

Wat is kunst? De glorieuze terugkeer van Noordkaap!

WIE
Exact twintig jaar na de afscheidsconcerten van Noordkaap in 2000 én dertig jaar na het wegkapen van de eerste prijs in Humo’s Rock Rally in 1990 is Noordkaap weer samen. En dat in de bezetting waarmee de band hun grootste hits en beste albums maakte. Kortom: met Lars Van Bambost (gitaar), Erik Sterckx (bas), Nico Van Calster (drums), Wim de Wilde (toetsen) en zowaar Stijn Meuris als onwrikbare drieste frontman.

Op het programma: een greep uit het inmiddels klassieke oeuvre van Noordkaap. Wij horen u nu reeds meebrullen met Arme Joe, Satteliet Suzy, Wat is kunst, Ik hou van u, Druk in Leuven, Panamarenko, Een heel klein beetje oorlog,… En terecht!

AB PROGRAMMATOR
Kurt Overbergh: ‘Noordkaap in het Vlaamse canon, nu!’

AB WEETJE
Lang voor het traditie was in AB dat Belgische acts meerdaagse concertreeksen speelden, deed Noordkaap het allen voor in 2000 toen ze niet minder dan drie dagen op rij de grote zaal uitverkochten. Goed voor 6.000 tickets.

Dit concert is een coproductie Ancienne Belgique / Live Nation.

Published 07/10/2019

Door de grote vraag naar tickets voor het concert van Noordkaap op 11 april – die overigens razendsnel de deur uitgaan – heeft de groep besloten nog een extra show toe te voegen. Dit concert vindt plaats op zaterdag 18 april.

Published 11/10/2019

 

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen