arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Noel Gallagher's High Flying Birds
06 apr 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

Tour: European Tour 2018
Voorprogramma: Blossoms
Opening deuren: 18:30

Timing
20:00 - Blossoms
21:00 - Noel Gallagher

Rockpersoonlijkheid Noel Gallagher, met de High Flying Birds aan zijn zijde, is terug voor nieuwe avonturen met een derde album Who Built the Moon? en een Europese tournee in 2018 die ook halt zal houden in België!

Noel Gallagher vond met zijn High Flying Birds de perfecte reïncarnatie. Als onbetwistbare leider schrijft en produceert Noel topnummers voor de band met als bewijs zijn eerste twee platen Noel Gallagher’s High Flying Birds (2011), dat maar liefst 1 miljoen keer over de toonbank ging in Engeland en Chasing Yesterday, dat uitkwam in 2015 en zo maar eventjes platina binnenhaalde.

De allomtegenwoordige gitaren en de onberispelijke arrangementen in dienst van zijn onverbiddelijke stem zorgen ervoor dat de muziek onweerstaanbaar is.

Noel Gallagher kondigt deze herfst zijn grote terugkeer met Who Built the Moon?, zijn nieuwe album dat samen met poducer, DJ en talentvolle componist David Holmes werd gemaakt. Op het album, zowel in Londen als in Belfast werd opgenomen, spelen muzikanten van over de hele wereld die hun talent neerlieten op 11 nummers die variëren van psychedelische Franse pop uit de jaren 60 tot electro, soul, rock en disco. Een passionele muzikale trip, met enkele prominente samenwerkingen zoals Paul Weller en Johnny Marr.

Gespecialiseerd in 4-sterren-concerten, kondigen Noel Gallagher en zijn High Flying Birds vandaag de data aan van hun Europese tournee in 2018, met op het menu een passage in Brussel op vrijdag 6 april in Vorst Nationaal! De ticketverkoop start nu donderdag 28 september om 10u! Let’s rock!

Published: 25/09/2017

Ticketinfo

Opgelet!

Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.
Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.