arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Niels Destadsbader
09 okt 2021 - Sportpaleis, Antwerpen

Gezien de huidige omstandigheden ziet Niels Destadsbader zich genoodzaakt zijn concerten in het Sportpaleis dit najaar uit te stellen naar 2021.

De uitgestelde concerten gaan door op onderstaande data.

  • Vrijdag 16 oktober 2020 > Vrijdag 8 oktober 2021
  • Zaterdag 17 oktober 2020 > Zaterdag 9 oktober 2021
  • Zondag 18 oktober 2020 > Zondag 10 oktober 2021
  • Zaterdag 28 november 2020 > Zaterdag 27 november 2021
  • Zondag 29 november 2020 > Zondag 28 november 2021

"Het was een erg moeilijke beslissing, maar we zijn ervan overtuigd dat het de enige juiste is. Ons publiek verdient de allerbeste show die we kunnen neerzetten maar dat is helaas momenteel niet mogelijk.”
Bekijk de persoonlijke boodschap van Niels aan zijn fans.

Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data. Alle ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd. Tickets voor de nieuwe data zijn nu te koop.

Published 03/07/2020


Opening deuren: 18:30

Niels Destadsbader kondigde in december drie nieuwe Sportpaleisconcerten aan. De ticketverkoop voor de concerten op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober ging meteen hard. Heel hard! Met meer dan 40.000 verkochte tickets op de teller, blijft de vraag tot op vandaag enorm groot. Om daaraan tegemoet te komen, kondigt Niels vandaag twee extra shows aan. Ook op zaterdag 28 en zondag 29 november concerteert Vlaanderens publiekslieveling in het Sportpaleis. 

“Ik knijp mezelf in de armen. En da’s niet de eerste keer de afgelopen jaren. Ik voel me een grote geluksvogel en zal er opnieuw alles aan doen om de mensen de leukste avond van het jaar te bezorgen.”, aldus Niels.

2019 was uitzonderlijk. Niels Destadsbader scoorde zijn derde Zomerhit op rij met Mee Naar Boven, zijn nieuwe album Boven De Wolken was nog voor release goed voor platina, hij verkocht 3 keer het Sportpaleis uit met een spectaculaire show én mocht met Wat Zou Ik Zonder Jou de titeltrack verzorgen van de nieuwe film van FC De Kampioenen. 2020 belooft minstens even mooi te worden. Het jaar werd alvast goed ingezet met het winnen van twee gloednieuwe MIA’s. Een uitzonderlijke prestatie, want de sympathieke West-Vlaming won intussen maar liefst negen beeldjes in vier jaar tijd. Reken daarbij dit fantastisch concertnieuws en 2020 kan voor Niels al niet meer stuk.

Published 06/02/2020

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be