arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Niels Destadsbader
30 mei 2019 - Kursaal, Oostende

Tour: Niels Destadsbader in de kinderschoenen
Opening deuren: 19:00

Hij won de MIA voor ‘Vlaams Populair’, speelde samen met boezemvriend Miguel Wiels vier uitverkochte theatershows in Vlaanderen, deed alle grote zomerfestivals aan en als kers op de taart stond hij tweemaal in een uitverkocht Sportpaleis in het teken van zijn 30ste verjaardag. 2018 was zonder twijfel hét jaar van Niels Destadsbader.

Kan het nog straffer? Er werden reeds meer dan 20.000 tickets verkocht voor zijn nieuwe shows in het Sportpaleis op 6 en 7 december en met maar liefst 7 (!) MIA-nominaties, waar hij ook zal optreden, kan hij de grote winnaar van de avond worden.

Om het nieuwe jaar in stijl in te zetten schreef Niels een nieuwjaarsbrief met een leuke boodschap voor de fans.

Na het grote succes is het uitkijken naar de intieme setting van de theaters. Onder de noemer Niels Destadsbader in de kinderschoenen keert Niels terug naar zijn kindertijd, waarbij hij zijn eigen hits brengt, aangevuld met liedjes uit zijn kindertijd. Niels deelt alles. Van zijn eerste kus tot zijn eerste nota. Om nog maar te zwijgen over zijn eerste baardgroei. Of nee, die moet nog komen. Niels brengt Niels Destadsbader in de kinderschoenen op 27 april naar de Capitole in Gent, op 30 april naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, op 25 mei naar het Ethias Theater in Hasselt en op 29 mei naar het Kursaal in Oostende.

Published 01/01/2019

Op de eerste dag van het nieuwe jaar deelde Niels Destadsbader een filmpje met zijn fans. Met een originele nieuwjaarsbrief maakte hij bekend dat hij dit voorjaar optreedt in de intieme setting van een aantal Vlaamse theaters. Niels Destadsbader in de kinderschoenen komt op 27 april naar de Capitole in Gent, op 30 april naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, op 25 mei naar het Ethias Theater in Hasselt en op 29 mei naar het Kursaal in Oostende. Nog geen week later afficheren allevier de shows reeds 'uitverkocht'!

De vraag naar tickets voor deze unieke en intieme concertreeks blijft enorm. Om daar aan tegemoet te komen voegt Vlaanderen's publiekslieveling er vandaag nog twee extra shows aan toe, op vrijdag 24 mei in het Hasseltse Ethias Theater en op donderdag 30 mei in het Oostendse Kursaal. Onder de noemer Niels Destadsbader in de kinderschoenen keert Niels terug naar zijn kindertijd, waarbij hij zijn eigen hits brengt, aangevuld met liedjes uit zijn jeugd. Niels deelt alles. Van zijn eerste kus tot zijn eerste nota.

Published 07/01/2019

Ticketinfo