arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Niels Destadsbader
01 nov 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: Dertig

Timing:
DEUREN: 18.30
METEJOOR: 20.00 – 20.20
NIELS DESTADSBADER: 20.40 – 23.00

Het gaat enorm hard voor Niels Destadsbader! Gisteren bracht hij zijn tweede album Dertig uit, dat instant naar de top van de iTunes charts klom. En ondertussen vliegen de tickets voor zijn Sportpaleisconcert op 31 oktober tegen een razendsnel tempo de deur uit. Om tegemoet te komen aan het enorme succes en de blijvende vraag naar tickets, voegt Niels een extra concert toe aan de kalender. Afspraak op donderdag 1 november. Niet één maar twéé verjaardagsfeestjes in het Sportpaleis. Het podiumbeest pur sang, dat in augustus 30 kaarsjes uitblaast, kan het amper geloven.

"Dat het publiek mij de kans geeft om een extra show te geven in het Sportpaleis, is nú al het mooiste verjaardagscadeau dat ik kon krijgen! Ik moet mezelf even in de arm knijpen om te beseffen dat dit allemaal echt is", aldus Niels Destadsbader.

Vier mee met Niels, op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november in het Sportpaleis. Hij brengt splinternieuw werk en al zijn grootste hits. 

Published: 31/05/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Deze upgrades zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze upgrades worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. De klant dient zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met verdere instructies.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be

Gelijkaardige evenementen