arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Niels Destadsbader
31 okt 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: Dertig

Timing:
DEUREN: 18.30
METEJOOR: 20.00 – 20.20
NIELS DESTADSBADER: 20.40 – 23.00

Een verjaardagsfeestje in het Sportpaleis, wie zegt daar nu nee tegen? Niels Destadsbader alvast niet. Het podiumbeest pur sang, dat in augustus 30 kaarsjes uitblaast, droomt er al van sinds hij de salontafel kan beklimmen. Dat het nu zover is, doet hem keer op keer in de ogen wrijven.

Wie de naam Destadsbader niets zegt, moet de voorbije jaren ergens in een donker hol hebben geleefd. Met zijn presentatiewerk voor Medialaan – denk aan Dansdate en K3 zoekt K3 – werd Niels reeds bekend bij het grote publiek. Maar toen vorig jaar zijn eerste album Speeltijd uitkwam veroverde hij ook hun harten. Met klinkende melodieën en doodeerlijke teksten scoorde de immer goedlachse boy next door de ene nummer-één-hit na de andere. Hij stond op het podium van Werchter Boutique en zowat elk cultureel centrum dat Vlaanderen rijk is. Als kers op de taart bemachtigde hij ook nog eens twee MIA’s en een Radio 2 Zomerhit-award met Skwon Meiske.

2017 was buitengewoon voor de bijna-dertiger uit Deerlijk en het lijkt erop dat 2018 nog meer goeds voor hem in petto heeft. Momenteel voert Niels de hitlijsten aan door zijn opmerkelijke bijdrage aan het VTM-programma Liefde voor Muziek. Verover Mij wordt op zowat elke radiozender grijsgedraaid en Ik Ben Van’t Stroate wordt nu al de nieuwste zomerhit genoemd. Ook zijn nieuwste ballad Tokio schoot als een raket de hoogte in op iTunes.

Terwijl hij op dit moment nog zijn succesvolle concertreeks samen met Miguel Wiels afwerkt, is hij tussendoor ook volop aan het acteren, jureren en presenteren. Het gaat hard voor Niels Destadsbader, maar met zijn tweede album Dertig, dat eind deze maand verschijnt, moet het eigenlijk allemaal nog beginnen… Alle hits uit Liefde voor Muziek, aangevuld met 10 pareltjes van eigen makelij. Het resultaat? Een album dat je niet wil missen! Hij brengt zijn nieuwe nummers en grootste hits op woensdag 31 oktober naar het Sportpaleis in Antwerpen. Niet alleen een droom die voor hem in vervulling gaat, maar ook nog eens een unieke kans om zijn verjaardag in stijl te vieren met al zijn fans! 

Published: 11/05/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Deze upgrades zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze upgrades worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. De klant dient zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met verdere instructies.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be