arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Nick Murphy fka Chet Faker
20 okt 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Opening deuren: 19:00

De Australische Nick Murphyfka Chet Faker – kondigt de release van zijn nieuwe langspeler aan! Komend najaar presenteert hij Run Fast Sleep Naked live in de AB.

Uit zijn langverwachte nieuwe plaat onthulde hij afgelopen maandag al een eerste single. Sanity is een bezwerende track in typische Nick Murphy-stijl: loepzuivere pianotoetsen, duistere synth-lijnen en zijn immer introspectieve lyrics. Dat onnavolgbare succesrecept heeft hij intussen helemaal geperfectioneerd. De afgelopen vier jaar doorkruiste Nick Murphy de hele wereld met een microfoon bij de hand, en nam hij zijn inspiratie op het moment zelf op. Het resultaat is een kaleidoscopische collage van kleuren en ervaringen, opgebouwd rond diepzinnige teksten. Elf magische nieuwe tracks die zin geven om aan een verre reis te beginnen… dat mag je live niet missen! Afspraak op 20 oktober in de AB in Brussel.

Published: 11/03/2019

Ticketinfo