arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Nick Mason's Saucerful Of Secrets
18 mei 2020 - Koninklijk Circus, Brussel

Naar aanleiding van het verbod op indoor activiteiten en de maatregelen die in verschillende Europese landen zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken, heeft Nick Mason’s Saucerful Of Secrets besloten zijn Europese tournee uit te stellen tot nog nader te bepalen datum.

Het concert in het Koninklijk Circus van 18 mei vindt daarom niet plaats. We gaan actief op zoek naar een nieuwe datum voor dit concert. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Bedankt voor uw geduld en uw begrip.

Published 18/03/2020


Nick Mason’s Saucerful Of Secrets komt terug naar ons land. Op 18 mei brengt hij zijn legendarische repertoire en een adembenemende productie naar het Koninklijk Circus in Brussel. Een unieke live-ervaring met een onmiskenbaar icoon uit de muziekgeschiedenis.

Als oprichter en lid van Pink Floyd was Nick Mason aanwezig op al hun albums en concerten, van de eerste tot en met de allerlaatste noot op het ultieme Live 8 concert in 2008. De ongeëvenaarde drummer keert nu terug naar de voorgrond van de muziekscene met een schitterend nieuw project. Samen met Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris en Dom Beken brengt hij alle vroege hits van Pink Floyd weer tot leven, nummers uit iconische platen als The Piper At The Gates Of Dawn en A Saucerful Of Secrets. Na een succesvolle passage in Antwerpen in september 2018, keert Nick Mason’s Saucerful Of Secrets terug naar België. Een niet te missen afspraak met een levende legende !

Published 26/11/2019

Ticketinfo