arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Nick Mason's Saucerful Of Secrets
08 sep 2018 - Stadsschouwburg, Antwerpen

Voorprogramma: Emma Tricca

Timing
EMMA TRICCA: 20.00 – 20.30
NICK MASON’S SAUCERFUL OF SECRETS: 21.00 – 22.45

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets, dat zijn Nick Mason, Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris en Dom Beken. Samen brengen zij Pink Floyd’s bejubelde vroege werk, waaronder nummers van de albums The Piper At The Gates Of Dawn en A Saucerful Of Secrets, tot leven op het podium.

Weinig bands zijn internationaal zo succesvol en cultureel relevant als Pink Floyd. En Nick Mason was niet alleen één van de oprichters daarvan, maar zelfs de enige constante in de groep. Hij maakte deel uit van Pink Floyd op al hun albums en al hun live shows! Het is voor het eerst dat hij nu weer live op pad gaat, sinds Pink Floyd in 2005 optrad op het Live 8 concert in Londen.

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets bevestigt vandaag een Belgisch concert, op zaterdag 8 september in de Antwerpse Stadsschouwburg. Een unieke live-beleving en een niet te missen stukje muziekgeschiedenis.

Published 25/05/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be