arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
NF: The Search Tour
08 mrt 2020 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Kyd The Band
Opening deuren: 19:00

De nieuwste ster aan het Amerikaanse hiphopfirmament is helemaal terug met zijn vierde plaat The Search. Na een uitverkochte passage in Zappa in Antwerpen in 2018, keert NF op 8 maart 2020 naar ons land terug voor een concert in de AB in het kader van zijn nieuwe wereldtournee. 

Verscholen onder zijn hoodie rapt de jongeling uit Michigan over een gewelddadige wereld en zijn ontsnapping aan de demonen uit zijn jeugd. Nathan John Feuerstein levert vandaag 20 nieuwe tracks af, geproducet door zijn onafscheidelijke kompaan Patrick Tohill. In 2018 mochten we al Why ontdekken, dat met een gouden plaat bekroond werd. Recentere tracks als The Search, When I Grow Up en Time zijn samen goed voor ruim 120 miljoen views op YouTube. Een kolossaal succes dat enkel het beste doet vermoeden voor de nieuwe plaat. The Search volgt op Perception (2017), die de Billboard 200 meteen bestormde en in ruim 50 landen de top van de charts haalde. NF gooit het hiphoplandschap helemaal overhoop en bevestigt zijn internationale reputatie als nieuwe grote ster. Als waardig erfgenaam van Slim Shady combineert hij de muzikaliteit van Eminem en de flair van Macklemore, teert NF slim op zijn duistere kantje, en staat hij live garant voor een energiebom van formaat met zijn zinderende attitude en zijn levendig rijmwerk.

Published: 29/07/2019

Ticketinfo