arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
New Order
14 okt 2019 - Vorst Nationaal, Brussel

Voorprogramma: Stolen
Opening deuren: 18:30

Timing:
Stolen: 20:00 - 20:30
New Order: 21:00 - 22:45

Blue Monday… De electro-pioniers bevestigen hun terugkeer aan de top van de internationale muziekscène. Nadat ze al bevestigd waren als headliner in The Barn op zondag 30 juni op Rock Werchter, kondigt New Order nu een serie van zes exclusieve indoorconcerten aan dit najaar. Praag, München, Berlijn, Parijs, Amsterdam en… Brussel staan op het programma! New Order komt op maandag 14 oktober naar Vorst Nationaal.

In 1981, een jaar na de de tragische dood van Ian Curtis, herrijst New Order uit de as van Joy Division. Op zijn beurt geldt de band, die verschillende generaties verenigt, als één van de meest invloedrijke en getalenteerde groepen uit de jaren ‘80. Bewijs daarvan is hun indrukwekkende, tien albums rijke discografie met een ongeziene lijst aan klassiekers, met als koploper natuurlijk Blue Monday; 7 minuten en 29 seconden muziekgeschiedenis op vinyl. Vandaag de dag nog altijd de best verkopende 12-inch single aller tijden. Live legt de band de lat telkens hoger met fenomenale producties en een setlist waarbij alle klassiekers aan bod komen, alsook de grootste hits van Joy Division.

Published 23/04/2019

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen