arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Neil Diamond
28 sep 2017 - Sportpaleis, Antwerpen

Opening deuren: 18:30

Een feestelijke dag voor Neil Diamond! Terwijl hij vandaag zijn eigen 76ste verjaardag viert, kondigt hij aan dat de tournee naar aanleiding van de 50ste verjaardag van zijn carrière nu ook naar Europa komt. De 50th Anniversary Tour houdt op donderdag 28 september halt in het Sportpaleis.

Neil Diamond is één groot succesverhaal. Een Grammy Award, een Golden Globe, een opname in de Songwriters Hall of Fame en in 2011 zelfs nog in de Rock and Roll Hall of Fame en ook de zéér prestigieuze Sammy Cahn Lifetime Achievement Award; Diamond heeft het allemaal op zijn naam staan. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. Sweet Caroline, Girl, You'll Be A Woman Soon, Solitary Man, I Am...I Said, Cracklin' Rosie... De lijst is eindeloos, de songs tijdloos.

5 decennia actief in de muziekindustrie. Dat is een jubileum dat Neil Diamond op gepaste manier wil vieren. Hij brengt daarom de 50th Anniversary Collection uit, een unieke verzameling van 50 zorgvuldig geselecteerde eigen songs uit 50 jaar carrière. Daarnaast is er ook een feestelijke wereldtournee. Neil Diamond brengt zijn 50th Anniversary Tour op donderdag 28 september naar het Sportpaleis in Antwerpen.

Published: 24/01/2017

Tour: 50 Year Anniversary World Tour

Timing*:
DOORS: 18.30
NEIL DIAMOND: 20.30 – 22.45
*subject to changes

Ticketprijzen
Tickets kosten 100 euro, 80 euro, 65 euro en 50 euro, servicekosten en mobiliteitsbijdrage inbegrepen.

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans zijn is er ook een speciaal pakket beschikbaar.

1. Hot Ticket Package - € 197,50
- Een zitplaats in eerste prijscategorie op het middenplein om Neil Diamond live te zien
- Een speciaal ontworpen merchandise item voor package klanten
- Een ‘laminate & lanyard’ als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Opgelet!
Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be