arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Nathaniel Rateliff & The Night Sweats
29 jan 2019 - Koninklijk Circus, Brussel

Voorprogramma: Lion

Nadat hij afgelopen zomer furore maakte in De Roma en op TW Classic, keren Nathaniel Rateliff & The Night Sweats in het voorjaar van volgend jaar terug naar Europa. Met de tweede langspeler en een resem hits onder de arm, belooft de band uit Denver alvast om het Koninklijk Circus in vuur en vlam te zetten.

Na gesmaakte soloprojecten en vergelijkingen met Bon Iver en Mumford & Sons (voor wie hij beiden al het voorprogramma mocht verzorgen), verleidt Nathaniel Rateliff het publiek en de critici nu met zijn onafscheidelijke ensemble The Night Sweats. Uit hun samenwerking groeide een onweerstaanbare en betoverende country/soul-sound, waarin we alle ingrediënten terugvinden uit hun debuutplaat die in 2015 verscheen bij het mythische Stax-label. Gewapend met kleppers als I Need Never Get Old en S.O.B spelen Nathaniel en zijn bende concert na concert op de mooiste podia overal ter wereld (zoals ook in de AB en op Rock Werchter). Met een niet-aflatende creativiteit brachten Nathaniel Rateliff & The Night Sweats begin dit jaar hun opvolger Tearing At The Seams uit, waarvoor You Worry Me als de perfecte teaser fungeerde. Een prachtig nieuw album dat ze ons opnieuw, en geheel in hun eigen knotsgekke stijl, live komen voorstellen! Afspraak op 28 januari in het Koninklijk Circus in Brussel.

Published 22/10/2018

 

Het gaat Nathaniel Rateliff en zijn Night Sweats voor de wind… enkele dagen na de aankondiging van hun concert op 28 januari in het Koninklijk Circus is de show al quasi uitverkocht.

Tijdens zijn doortochten in de Roma in Antwerpen en op TW Classic afgelopen zomer, toonde België zich bijzonder gastvrij voor de band uit Denver. Nathaniel Rateliff & The Night Sweats voegen daarom een tweede Brusselse afspraak toe aan hun tourplanning! Ook op 29 januari staan ze dus op het podium van het Koninklijk Circus. Een nieuwe kans om hen live aan het werk te zien.

Published 31/10/2018

Ticketinfo