arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Mura Masa
28 feb 2020 - Ancienne Belgique, Brussel

Wegens een conflict in zijn tourschema ziet electrowonder Mura Masa zich genoodzaakt zijn concert voorzien op donderdag 27 februari in de Lotto Arena te verplaatsen. De jonge Brit komt één dag later dan gepland naar ons land. Het concert vindt om die reden niet langer plaats in de Lotto Arena, wel in de Brusselse Ancienne Belgique

Fans die al in het bezit waren van een ticket, zullen persoonlijk gecontacteerd worden. Zij zullen tickets toegestuurd krijgen voor het concert in de AB. Zij die zich niet kunnen vrijmaken voor de nieuwe datum, kunnen uiteraard rekenen op een volledige terugbetaling.

Published: 13/12/2019


Voorprogramma: Martha Da’ro

Timing:
DOORS: 19.00
MARTHA DA’RO: 20.00 – 20.30
MURA MASA: 21.00 – 22.30

Electrowonder Mura Masa komt terug naar ons land. Afgelopen zomer zorgde hij nog voor een party van formaat op de Main Stage van Pukkelpop, vandaag kondigt hij een eigen zaalshow aan op vrijdag 28 februari in de Ancienne Belgique.

Nog voor zijn twintigste verjaardag had de Brit Alex Crossan al een wereldhit te pakken met het hyperaanstekelijke Firefly. En nog voor zijn eerste plaat uit was, deed hij er nog eens twee bovenop met Love$ick, een samenwerking met A$AP Rocky, en What If I Go?. Hij zette zijn doorbraak kracht bij met een subliem debuutalbum, genoemd naar zichzelf. Vandaag kondigt Mura Masa niet alleen een Europees luik van zijn wereldtournee aan, maar ook de release van zijn langverwachte nieuwe langspeler R.Y.C (Raw Youth Collage), voorzien voor 17 januari! Met jongste single No Hope Generation krijgen we nu al een voorproefje van wat we mogen verwachten.

Updated: 13/12/2019

Ticketinfo