arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Mura Masa
27 feb 2020 - Lotto Arena, Antwerpen

Opening deuren: 18:30

Electrowonder Mura Masa komt terug naar ons land. Afgelopen zomer zorgde hij nog voor een party van formaat op de Main Stage van Pukkelpop, vandaag kondigt hij een eigen zaalshow aan op donderdag 27 februari in de Lotto Arena.

Nog voor zijn twintigste verjaardag had de Brit Alex Crossan al een wereldhit te pakken met het hyperaanstekelijke Firefly. En nog voor zijn eerste plaat uit was, deed hij er nog eens twee bovenop met Love$ick, een samenwerking met A$AP Rocky, en What If I Go?. Hij zette zijn doorbraak kracht bij met een subliem debuutalbum, genoemd naar zichzelf. Vandaag kondigt Mura Masa niet alleen een Europees luik van zijn wereldtournee aan, maar ook de release van zijn langverwachte nieuwe langspeler R.Y.C (Raw Youth Collage), voorzien voor 17 januari! Met jongste single No Hope Generation krijgen we nu al een voorproefje van wat we mogen verwachten.

Published: 25/10/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be