arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Motörhead
24 feb 2014 - 24 feb 2014 -
Met heel veel spijt in het hart moet Motörhead zijn Europese tournee annuleren, die van start zou gaan in februari 2014.

Oprichter en internationaal icoon Lemmy Kilmister heeft de grootste moeite gedaan om zijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan zijn diabetes, onder controle te krijgen. Maar hoewel er duidelijke vooruitgang is, laten dokters weten dat zijn toestand nog onvoldoende stabiel is om opnieuw te gaan touren. Met tegenzin, maar met het oog op een gezonde toekomst, hebben Lemmy en de band dan ook beslist hun lentetournee te annuleren.

Door het annuleren van de tournee, wordt helaas ook het concert van 24 februari in de Brielpoort afgelast. Fans die in het bezit waren van een ticket voor dit uitverkochte optreden kunnen rekenen op een volledige terugbetaling en worden persoonlijk gecontacteerd. Mensen die hun ticket via Fnac kochten, kunnen zich best wenden tot hun verkooppunt.

In hun lange bestaan heeft de heavy metal groep achter de charismatische Lemmy Kilmister al heel wat podia afgeschuimd in alle uithoeken van de wereld. Motörhead heeft een ijzersterke live reputatie opgebouwd, met krachtige en compacte composities als hun sterkste handelsmerk. Hun optredens zijn steeds van een ongeziene intensiteit. Jammer genoeg voor het Belgische publiek, zag de band zich deze zomer genoodzaakt om hun hele zomertournee, en dus ook het optreden op de Lokerse Feesten te annuleren, door gezondheidsproblemen van Lemmy. De legendarische band verwachtte echter op maandag 11 november opnieuw in bloedvorm te zijn voor een heavy metal feestje van formaat in de Brielpoort in Deinze. Helaas is Lemmy nog niet voor de volle 100% terug op krachten en moeten de Britse rockers hun hele zaaltournee dus even uitstellen. De band kondigt aan dat het concert van 11 november wordt uitgesteld naar maandag 24 februari 2014, nog steeds in de Brielpoort. Wie reeds in het bezit was van een ticket voor 11 november, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe concertdatum! Tickets voor het concert zijn nog steeds beschikbaar.

Ticketprijzen
Tickets kosten 42 euro, inclusief servicekosten.

Ticketinfo

Geannuleerd

Ticketinfo

Geannuleerd