arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
10 nov 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Alma
Opening deuren: 19:00

In afwachting van de release van haar tweede album, kondigt de jonge Deense Karen Marie Ørsted – aka – haar terugkeer op de planken aan voor dit najaar. Met haar nieuwe tournee houdt MØ op zaterdag 10 november halt in de AB!

In haar thuisland deed ze zich opmerken in 2012 met electropop-hits als Maiden, Glass en Pilgrim. Daarop leent ze haar stem aan internationale succeshits van Avicii en Iggy Azalea, waarmee ze de views op YouTube met sprekend gemak opstapelt. Nog twee jaar later scoort ze met I Don’t Wanna Dance, gevolgd door haar debuut No Mythologies to Follow. Datzelfde jaar levert ze ook haar bijdrage aan wereldhit Lean On van Major Lazer en DJ Snake. Het podiumbeest mag optreden in ’s werelds mooiste zalen en op prestigieuze festivals als Rock Werchter en Coachella.

Vandaag is ze 29 en staat haar tweede album voor de deur. Om de spanning al wat op te drijven, onthulde ze in oktober de EP When I Was Young, en recent nog haar aanstekelijke single Nostalgia. Ontdek MØ live op de planken met haar grootste hits én nieuw werk, op zaterdag 10 november in de AB!

Published: 11/06/2018

Ticketinfo