arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Milky Chance
07 nov 2017 - Trix, Antwerpen

Je weet nooit wie je op je eerste schooldag ontmoet. Het zou zomaar eens je toekomstige boezemvriend kunnen zijn. Het overkwam Clemens en Philipp, beter bekend als Milky Chance. “Op die eerste dag kijk je even rond in de klas om te kijken wie cool is en wie niet”, lacht Clemens. “Wij hadden onmiddellijk een klik. Het duurde niet lang om uit te vissen dat we prima overeen zouden komen.” Ze konden het zo goed met elkaar vinden, dat ze tot aan hun afstuderen samen in een lokaal bandje speelden. Toen de drummer hun thuisstad Kassel verliet, viel het groepje uit mekaar. Maar Clemens en Philipp bleven samen muziek maken. Ze ontwikkelden een geheel eigen sound, die een perfecte combo is van elektronische producties, met akoestische gitaren en aanstekelijke melodieën. Zonder enige verwachting nemen ze wat nummers op in een piepkleine, zelfgebouwde studio in het huis waar Clemens opgroeide. Niet veel later uploaden de vrienden met Stolen Dance een eerste single op YouTube. Het is een instant hit! De song betekent meteen hun grote doorbraak en leidt tot een Europese tournee, bestaande uit meer dan 100 concerten.

In oktober 2013 brengt het Duitse duo hun debuutalbum uit. Sadnecessary brengt naast Stolen Dance nog een tweede superhit voort: het dansbare Down By The River. En enkele weken geleden was daar eindelijk de opvolger! Blossom is het tweede studioalbum van Milky Chance en wordt gedragen door lead single Cocoon.

Ter gelegenheid van hun jongste worp, trekken Clemens en Philipp op pad. Nadat het duo eerder al in onze hoofdstad te gast was (een uitverkochte AB en Couleur Café), plannen ze in 2017 twee Belgische passages! Milky Chance live, op zaterdag 1 juli in KluB C van Rock Werchter en op dinsdag 7 november in Trix. Tickets voor het concert in Antwerpen zijn beschikbaar vanaf vrijdag 7 april om 11u.

Published: 03/04/17

Ticketprijzen
Tickets kosten 26,50 euro inclusief servicekosten.

Opening deuren: 19:00

Ticketinfo

Koop tickets

Ticketinfo

Koop tickets