arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
MGMT
11 dec 2018 - De Roma, Borgerhout

Voorprogramma: Matthew Dear
Opening deuren: 19:15

Timing
MATTHEW DEAR: 20.00
MGMT: 21.15
DJ BRETT SUMMERS: 22.45

Vijf jaar na hun gelijknamige derde album is MGMT helemaal terug. Met een nieuw album en een nieuwe reeks concerten. Morgen live in The Barn van Rock Werchter. En in december een eigen zaalconcert in Antwerpen! Het Amerikaanse duo stelt nieuwe plaat Little Dark Age (februari 2018) voor op 11 december in De Roma.

Met hun psychedelische pop verbaasde het Amerikaanse duo in 2007 zowat de hele wereld en zetten ze hun stempel op de popmuziek van de 21ste eeuw. Met nummers als Kids, Electric Feel en Time To Pretend zijn ze verantwoordelijk voor een handvol wereldhits. De muziek is psychedelisch, de sfeer is neo-hippie en er mag gedanst worden!

MGMT op dinsdag 11 december in De Roma in Antwerpen. Dat is nieuw werk en een berg meezingers. Dat is feest. Dat is een concert dat je niet gemist mag hebben!

Published 06/07/2018

Ticketinfo