arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Meute
04 mrt 2020 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: √ĄTNA
Opening deuren: 19:00

MEUTE kondigt nieuwe zaaldata aan na hun triomftocht op Pukkelpop afgelopen maand. De band komt volgend voorjaar naar ons land met een tweede album op zak. Afspraak op woensdag 4 maart op het podium van de AB! Zonder twijfel een live show die niet onopgemerkt voorbij zal gaan!

MEUTE is niet je alledaagse fanfare ... Deze atypische groep ontstond in Hamburg door een uit de hand gelopen weddenschap om alle techno- en electroklassiekers te herwerken. En wat deden ze dat met succes! Van Laurent Garnier met The Man with the Red Face tot Flume’s You & Me over Araya van Fatima Yamaha en Trentemøller met Miss You. De covers zijn talrijk, absoluut geniaal en puur instrumentaal. Er komt geen enkele digitale inbreng te pas aan hun muziek, die enkel tot stand komt door percussie en koperblazers. De vrolijke bende van elf muzikanten beleeft er groot plezier aan om de codes van de elektronische muziek te doorbreken en komaf te maken met alle clichés rond klassieke instrumenten. Overal waar ze komen, steeds gehuld in hun beroemde rode jassen, overrompelen ze hun publiek met een ongezien talent, humor, vrijgevigheid en passie!

Published: 02/09/2019

Ticketinfo