arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Metallica
16 jun 2019 - Koning Boudewijnstadion, Brussel

KLIK HIER voor alle praktische info (mobiliteit, do's & don'ts, zaalplan)

Leg je met vrienden een bus in naar het concert van Metallica in Brussel? Meld je dan vooraf aan via metallica@sceltamobility.be. Zij bezorgen je een gedetailleerde wegbeschrijving en reserveren een parkeerplaats voor de bus.


Tour: WorldWired Tour
Special Guest: GHOST & BOKASSA

Timing:
16.00: Deuren
17.45 - 18.15: Bokassa
18.45 - 19.45: Ghost
20.15 - 23.00: Metallica

Het is bevestigd. Metallica’s WorldWired Tour keert terug naar het Verenigd Koninkrijk en Europa voor een reeks outdoor concerten, die plaats vinden tussen 1 mei en 25 augustus, in stadions, parken en zelfs een kasteel. Op zondag 16 juni 2019 staat Metallica in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. 

Van september 2017 tot mei 2018 toerde Metallica ook al indoor door Europa en het VK. In 29 zalen werden nieuwe bezoekersrecords genoteerd. De nieuwe tournee start op 1 mei 2019 in het Estadio Restelo in Lissabon. De 25 net aangekondigde WorldWired concerten brengen Metallica naar 20 landen. Ze doen een aantal steden aan die ze tijdens het vorige luik van de tournee niet bezochten zoals Milaan, Zurich, Dublin, Brussel (voor het eerst sinds 1988 (!)), Berlijn, Moskou, Warschau, Boekarest en Göteborg. Trondheim in Noorwegen, Hämeenlinna in Finland en Tartu in Estland mogen Metallica voor het allereerst verwelkomen.

Special guests Ghost en Bokassa zijn support op alle aangekondigde data.

Het is als vanzelfsprekend dat, met dit tourschema, ook het Wherever I May Roam Black Ticket zijn retour maakt. Het ticket geeft toegang tot het middenplein op elke Metallica show tijdens de komende tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2019. Van A(msterdam) tot Z(urich) en alle steden daartussen. Black Ticket houders kiezen zelf welke shows ze bijwonen en maken daartoe een online reservatie ten laatste 48u voor de start van het concert. Het aanbod is beperkt. Er zullen 750 Black Tickets* beschikbaar gesteld worden voor 598 euro/ticket. Meer info via CID Entertainment.

Zoals bij de meeste Metallica WorldWired shows, is bij de aankoop van elk ticket** een fysiek of digitaal standaard exemplaar van de band’s 10de en meest recente album Hardwired…To Self-Destruct inbegrepen.

Ook inbegrepen in het ticket: een gratis MP3 download van de bijgewoonde show(s), gemixt en gemasterd door het team achter Hardwired...To Self-Destruct. De gratis full-show downloads kunnen verkregen worden door het scannen of ingeven van de barcode van het concertticket op Livemetallica.com/scan.

Samen met het team van CID Entertainment zullen eveneens opnieuw packages voor bijzondere ervaringen te koop worden aangeboden. Er zijn drie opties beschikbaar met steeds premium tickets en extra’s gaande van early access over een bezoek aan het reizende museum Memory Remains tot een ontmoeting met de band. Ga naar CID Entertainment voor alle details over de packages.

* Wherever I May Roam Black Tickets zijn niet overdraagbaar. Doorverkochte tickets zullen ingetrokken worden. Een ticket geeft toegang tot Metallica specifieke shows en kunnen niet gebruikt worden voor festivals, promotionele shows, benefietconcerten en elke andere datum niet tot de op 24 september 2018 aangekondigde tournee langs 25 Europese steden behorend. Wie met een Black Ticket een concert wenst bij te wonen, dient ten laatste 48 uur op voorhand een online reservatie te maken voor het concert/de concerten die hij/zij wenst bij te wonen. Ticketkopers van het Black Ticket krijgen via e-mail uitgebreide info toegestuurd.

** Elk ticket dat via de officiële ticketkanalen wordt aangekocht, geeft recht op een fysiek of digitaal standaard exemplaar van Hardwired…To Self-Destruct. Fans zullen een e-mail ontvangen van de ticketverkoper met informatie over hoe het album verkregen kan worden. Wie het album al in zijn bezit heeft, kan het desgewenst aan iemand anders schenken. Meer info daarover zal beschikbaar zijn op de aanvraagpagina.

Published: 24/09/2018

 

Leeftijdsbeperkingen
Fans jonger dan 12 jaar raden we aan een zitplaats te kopen. Het staand middenplein, waaronder ook packages met staanplaatsen, is niet geschikt voor kinderen!

Fans jonger dan 16 jaar die liever op het staand middenplein staan, waaronder ook packages, moeten begeleid worden door een volwassene in het bezit van een geldig ticket in dezelfde prijscategorie.

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen