arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Martin Solveig
19 mrt 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Opening deuren: 19:00

Nadat hij Tomorrowland en Pukkelpop afgelopen zomer op meesterlijke wijze in vuur en vlam zette, gaat Martin Solveig nu back to business met splinternieuw werk én een nieuwe tournee voor 2019! De Franse DJ staat op 19 maart op de planken in de AB.

Dit icoon van de Franse electro heeft geen introductie meer nodig. Martin Solveig rijgt al sinds 2002 en vanaf zijn debuut Sur La Terre de hits aan elkaar. Een stevig snuifje humor, nonchalance en zelfrelativering bombarderen hem snel tot een essentieel figuur in de Ed Banger-stal (Justice, Mr. Oizo). Als songschrijver, composer, zanger en producer is hij actief op alle fronten en stapelt hij schijnbaar moeiteloos succes na succes op. Madan, Jealousy, Rejection, Hello, Big In Japan, Intoxicated en All Stars zijn maar enkele van de hits die zijn uitgebreide catalogus kleur geven. Nu is hij dus terug, en met My Love leverde hij al een prachtige voorbode af van zijn langverwachte volgende plaat. Afspraak met Martin Solveig voor een memorabele avond in de Ancienne Belgique!

Published 21/11/2018

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen