arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Mark Lanegan Band
24 nov 2017 - Trix, Antwerpen

Voorprogramma: Joe Cardamone & Lyenn
Opening deuren: 19:00

Wegens de grote vraag naar tickets voor het reeds aangekondigde concert van 23 november in Trix, voegt Mark Lanegan Band een extra concert toe op vrijdag 24 november in Trix!
Mark Lanegan schitterde eerder deze zomer nog met band op Rock Werchter. Ook in Trix brengt hij zijn band mee. Joe Cardamone en Lyenn zijn de opening acts op beide concerten.

Published: 08/09/2017

Timing*:
DOORS: 19.00
LYENN: 20.00 – 20.25
JOE CARDAMONE: 20.35 – 21.15
MARK LANEGAN BAND: 21.35 – 23.00
*subject to changes

Ticketprijzen
Tickets kosten 31,50 euro, inclusief servicekosten.

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans zijn er ook speciale pakketten beschikbaar.
Opgelet, de sound check en Meet & Greet vinden mogelijks plaats in de (late) namiddag.

1. VIP Package - € 133,50
- 1 concertticket
- 1 exclusief merchandise item
- De kans om het laatste nummer van de sound check bij te wonen
- Een Meet & Greet met Mark Lanegan

2. VIP Upgrade - € 102
Gelieve er rekening mee te houden dat dit enkel een upgrade is en dat deze upgrade geen ticket voor de show bevat. Een ticket voor de show moet afzonderlijk gekocht worden om van deze upgrade gebruik te kunnen maken.
- 1 exclusief merchandise item
- De kans om het laatste nummer van de sound check bij te wonen
- Een Meet & Greet met Mark Lanegan

Opgelet!
Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.