arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Mariah Carey
14 dec 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

OPGELET: DIENSTVERLENING OPENBAAR VERVOER VRIJDAG 14 DECEMBER MOGELIJK VERSTOORD

Voor komende vrijdag 14 december is er een nationale staking aangekondigd. De kans is groot dat je niet met het openbaar vervoer naar of van het concert van Mariah Carey geraakt. We gaan ervan uit dat een beperkt aantal treinen, trams en bussen zullen rijden en daar kunnen bezoekers uiteraard gebruik van maken. Gelieve echter rekening te houden met mogelijke problemen bij je verplaatsing naar en van Vorst Nationaal.

Vorst Nationaal raadt dan ook aan om, indien mogelijk, andere vervoersmogelijkheden te overwegen. Woon je niet ver uit de buurt, kom dan met de fiets en maak gebruik van de fietsenstalling. Is je auto voorzien van een fietsendrager, overweeg dan Park & Bike: parkeer op een Park & Ride-zone en leg de resterende afstand af per fiets. Of laat je brengen en spreek een oppikplaats af op redelijke afstand van de zaal.


Tour: All I want for Christmas
Voorprogramma: KnowleDJ
Opening deuren: 18:30

Timing
19:30 KnowleDJ
21:00 Mariah Carey

Kerstmis valt iets vroeger dit jaar... Superster Mariah Carey, internationaal icoon en diva hors-categorie, kondigt vandaag haar komst naar het Europese vasteland aan met haar bejubelde All I Want For Christmas is You tour! Een adembenemende show gewijd aan haar grootste klassiekers, wat van haar komst naar Vorst Nationaal het mooiste kerstcadeau van dit jaar maakt.

“Splashiness, sentimentality, sparkle with all the trimmings” - The Guardian, “a brilliantly camp, irrestistible delight” - The Daily Telegraph, “A festive extravaganza” - The Independent, “It’s all we want for Christmas” - Evening Standard.
Mariah’s tour oogstte vorig jaar al een overrompelend succes en werd gelauwerd door de Engelse pers. Er is geen twijfel mogelijk: dit wordt een buitengewone show!

Muziekicoon, soullegende, popfenomeen, adembenemende live-artieste... het lijstje superlatieven aan haar adres lijkt oneindig. Mariah verkocht niet minder dan 220 miljoen albums over de hele wereld en stond met maar liefst 18 singles in de Billboard Hot 100 (waarvan 17 zelfgeschreven nummers). Met haar gouden stem, die maar liefst vijf octaven aan kan, en haar talent als auteur, componist, uitvoerder en producent, belichaamt ze op haar eentje haar status van moderne popster. De complete artiest die meerdere malen bekroond werd, onderscheidde zich ook als actrice (Precious, 2009) en als filantroop voor verschillende goede doelen. Ze is zonder twijfel een grootse popster die uitkijkt naar haar ontmoeting met het Belgische publiek op 14 december in Vorst Nationaal. Een concert dat je niet mag missen!

De Legacy Members van Honey B. Fly (The Official Mariah Carey Fan Community) krijgen de exclusieve kans om tickets te bestellen voor de start van de officiële voorverkoop, en dit vanaf dinsdag 5 juni, 10u00, tot donderdag 7 juni, 22u00.
De Junior Members van Honey B. Fly (The Official Mariah Carey Fan Community) krijgen de exclusieve kans om tickets te bestellen voor de start van de officiële voorverkoop, en dit vanaf dinsdag 5 juni, 11u00, tot donderdag 7 juni, 22u00.
Indien u nog geen lid bent en toegang wilt krijgen tot de exclusieve presale voor de fanclub van Mariah Carey, dan kunt u zich inschrijven voor de Honey B. Fly Live Pass. Klik hier voor meer details.

Published 04/06/2018

Ticketinfo