arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Marco Borsato
25 nov 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Opening deuren: 19:00

Gisteravond stond Marco Borsato voor het eerst sinds vier jaar weer in het Sportpaleis in Antwerpen. Met drie uitverkochte shows is Marco opnieuw Thuis in België en dat smaakt naar meer! Zojuist is besloten dat er nog één allerlaatste show wordt toegevoegd aan de Thuis tournee, namelijk op zondag 25 november in Ancienne Belgique.

Marco Borsato is eind vorig jaar begonnen met zijn Clubtour Thuis na de lancering van het gelijknamige album. Thuis is de opvolger van het in 2015 verschenen Evenwicht. Op het nieuwe album, tot stand gekomen naar goede gewoonte in samenwerking met John Ewbank en Gordon Groothedde, staan 10 liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan. Het onderliggend thema: thuis zijn. En dat niet alleen in letterlijke zin. "Het kan een plek zijn waar je jezelf kan zijn, maar thuis kom je ook bij jezelf. En in dat stadium in mijn leven bevind ik me nu. Het gaat over weten waar je staat en de kracht hebben om te genieten van wat er is." aldus Marco.

Borsato treedt al 28 jaar op in kleine, grote en zeer grote zalen maar ook op diverse festivals heeft hij talloze keren gespeeld. Zo was hij afgelopen zomer nog te zien op Werchter Boutique. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij o.a. maar liefst vijftig keer in het Sportpaleis in Antwerpen (‘grenzeloos genieten’).

Published 17/05/2018

Ticketinfo