arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Marco Borsato
16 mei 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Opgelet: Dienstverlening De Lijn Verstoord
Er is een staking aangekondigd bij De Lijn. De kans is groot dat je niet met bussen en trams van De Lijn naar of van het concert van Marco Borsato geraakt. Overweeg andere vervoersmogelijkheden. Parking Spoor Oost is door de Sinksenfoor niet beschikbaar. Kom je toch met de auto, dan kan je uitzonderlijk ook terecht op Parking Gosselin, Belcrownlaan 23 in 2100 Antwerpen (Deurne). Of reserveer bij Billo, bekend om zijn gecombineerd luchthavenvervoer, dat voor de concerten van Marco Borsato met het Sportpaleis samenwerkt. Hou de website van het Sportpaleis in de gaten voor meer informatie.


Tour: Thuis
Opening deuren: 18:30

Timing
MARCO BORSATO: 20.15 – 22.45

Marco Borsato is happening deze week! Donderdag gaat zijn nieuwe tournee van start met een concert in Paradiso Amsterdam. Op vrijdag verschijnt zijn nieuwe album Thuis. En op zondag maakt hij zijn opwachting in België met een uitverkocht concert in de Ancienne Belgique! Alle aangekondigde concerten waren in no time uitverkocht. Omdat de vraag zo groot bleef, worden er nu shows aan de tour toegevoegd. Eerder deze week kondigde Borsato aan dat hij extra concerten toevoegt aan zijn tournee en op woensdag 16 mei 2018 weer 'Thuis' komt in het Antwerps Sportpaleis, waar hij eerder al meer dan vijftig keer optrad. Tickets voor dat concert vlogen deze ochtend razendsnel de deur uit! Voor wie naast een ticket greep, is er goed nieuws. Nadat hij nog maar vorige week meerdere extra data toevoegde aan zijn 'Thuis' tournee doorheen Nederland en België volgend jaar, waaronder een extra show in Antwerpen op vrijdag 18 mei 2018, voegt Borsato nu ook een derde concert toe in het Antwerps Sportpaleis op zaterdag 19 mei 2018.

Tijdens de Thuis tournee, naar het gelijknamige album dat vanaf vrijdag verkrijgbaar is, laat Borsato & band het publiek kennis maken met nieuw werk. Op het nieuwe album Thuis staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan met als onderliggend thema: “thuis zijn”. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waar iedereen zijn eigen associaties bij maakt. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn.”

Marco Borsato treedt al 27 jaar op. In kleine en grote zalen, maar ook op diverse festivals. Zo schitterde hij afgelopen zomer nog op Werchter Boutique. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot. Meer dan vijftig keer gaf Borsato een concert in het Sportpaleis in Antwerpen (“dat is eigenlijk ongelooflijk”). Maar liefst twintig keer stond hij in de Ziggo Dome (Amsterdam), negen keer in De Kuip (Rotterdam), twintig keer in Ahoy (Rotterdam) en vijftien keer in GelreDome (Arnhem). Dit zegt Borsato: “Daar ben ik vanzelfsprekend bijzonder trots op. Het contact met mijn publiek is ontzettend belangrijk voor me. Ik wil mijn fans geregeld in de ogen kunnen kijken.”

Updated 20/11/2017

Ticketinfo