arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Mama's Jasje
14 mei 2021 - Ethias Theater, Hasselt

Tour: 30 jaar Mama’s Jasje
Opening deuren: 19:00

Mama’s Jasje bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! De band rond singer-songwriter Peter Vanlaet brengt vandaag voor de gelegenheid een feestelijk album uit met een selectie van -niet toevallig- 30 nummers. Tien greatest hits. Tien prachtige hommages. Tien spiksplinternieuwe songs!

En er staat ook een tournee op het programma. In het voorjaar van 2021 doet de hitgroep uit de jaren '90 enkele van Vlaanderens mooiste theaterzalen aan. Op zaterdag 17 april speelt Mama's Jasje in De Roma in Antwerpen, op zaterdag 24 april in Het Depot in Leuven, op vrijdag 30 april in Capitole in Gent, op zaterdag 8 mei in Kursaal in Oostende en op vrijdag 14 mei in Ethias Theater in Hasselt. Op de setlist staan -jawel- 30 songs, waaronder onsterfelijke klassiekers als Zo Ver Weg, Een Teken Van Leven, Doe Het Licht Maar Uit en Als De Dag Van Toen. Dat Peter Vanlaet op het podium minstens even hard zal schitteren als in het net afgelopen seizoen van 'Liefde Voor Muziek' staat buiten kijf.

Published 22/05/2020

Ticketinfo