arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Niels Destadsbader
Tour: Niels Destadsbader in de kinderschoenen

TIMING:
DEUREN: 19.00
NIELS DESTADSBADER: 20.00 - 22.00

Hij won de MIA voor ‘Vlaams Populair’, speelde samen met boezemvriend Miguel Wiels vier uitverkochte theatershows in Vlaanderen, deed alle grote zomerfestivals aan en als kers op de taart stond hij tweemaal in een uitverkocht Sportpaleis in het teken van zijn 30ste verjaardag. 2018 was zonder twijfel hét jaar van Niels Destadsbader.

Kan het nog straffer? Er werden reeds meer dan 20.000 tickets verkocht voor zijn nieuwe shows in het Sportpaleis op 6 en 7 december en met maar liefst 7 (!) MIA-nominaties, waar hij ook zal optreden, kan hij de grote winnaar van de avond worden.

Om het nieuwe jaar in stijl in te zetten schreef Niels een nieuwjaarsbrief met een leuke boodschap voor de fans.

Na het grote succes is het uitkijken naar de intieme setting van de theaters. Onder de noemer Niels Destadsbader in de kinderschoenen keert Niels terug naar zijn kindertijd, waarbij hij zijn eigen hits brengt, aangevuld met liedjes uit zijn kindertijd. Niels deelt alles. Van zijn eerste kus tot zijn eerste nota. Om nog maar te zwijgen over zijn eerste baardgroei. Of nee, die moet nog komen. Niels brengt Niels Destadsbader in de kinderschoenen op 27 april naar de Capitole in Gent, op 30 april naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, op 25 mei naar het Ethias Theater in Hasselt en op 29 mei naar het Kursaal in Oostende.

Published 01/01/2019


za 27 apr 2019
Niels Destadsbader - Capitole, Gent
di 30 apr 2019
Niels Destadsbader - Stadsschouwburg, Antwerpen
vr 24 mei 2019
Niels Destadsbader - Ethias Theater, Hasselt
za 25 mei 2019
Niels Destadsbader - Ethias Theater, Hasselt
wo 29 mei 2019
Niels Destadsbader - Kursaal, Oostende
do 30 mei 2019
Niels Destadsbader - Kursaal, Oostende