arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Chippendales®
Tour: Let's Misbehave! 2019 World Tour

Het wordt een hete week met twee Chippendales®-shows op het programma, vandaag in de Gentse Capitole en morgen in het Kursaal Oostende. En de begeerlijke mannen kondigen vandaag aan dat ze ook in 2019 onze herfst opvrolijken met een hele nieuwe tournee. De Let's Misbehave tour houdt dan halt in Antwerpen, Oostende en Hasselt.

Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, sexy Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? Sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

De gespierde binken van Chippendales® verwennen de Belgische dames in 2019 drie dagen op rij! Afspraak op vrijdag 18 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg, op zaterdag 19 oktober in het Kursaal Oostende en op zondag 20 oktober in het Cultuurcentrum Hasselt. Drie opwindende dagen, met entertainment van de bovenste plank!

Published: 07/12/2018


vr 18 okt 2019
Chippendales® - Stadsschouwburg, Antwerpen
za 19 okt 2019
Chippendales® - Kursaal, Oostende
zo 20 okt 2019
Chippendales® - cultuurcentrum Hasselt