arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Maggie Rogers
24 feb 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Tour: HEARD IT IN A PAST LIFE WORLD TOUR
Voorprogramma: Mallrat
Opening deuren: 19:00

De muziek van Maggie Rogers schemert in een universum tussen indiefolk en electro, gedragen door haar zoete stem en een lijst van voortreffelijke hits. Terwijl het vol spanning uitkijken is naar haar eerste album, schittert de zangeres al een tijdje in de internationale popscene. Mis haar concert in de AB op 24 februari niet!

In januari staat de release van Heard It In A Past Life gepland, maar op amper 24-jarige leeftijd is Maggie Rogers nu al een waar fenomeen te noemen. Als producer, auteur, performer, en getalenteerde rasartiest schreef de Amerikaanse uit Maryland al een resem hits bij elkaar, waaronder ook superhit Alaska. Het nummer met ondertussen meer dan 100 miljoen streams sprong zo ook in het oog van ene Pharrell Williams. Met een uitstekende toekomst in het vooruitzicht, imponeert ze de muziekindustrie met haar ongeziene maturiteit en haar uitzonderlijke talent als composer. Nadat ze ons verwende met nummers als Give A Little, On + Off en Fallingwater, komt Maggie met Light On, een lief en dromerig nummer met onweerstaanbare pop-synths. Alvorens ze begin 2019 de Atlantische Oceaan oversteekt naar Europa, verzorgt ze in december nog het voorprogramma op de Noord-Amerikaanse tournee van Mumford & Sons. Ontdek de meesterlijke Maggie Rogers live!

Dit concert is een coproductie tussen Ancienne Belgique / Live Nation.

Published 30/10/2018

Ticketinfo