arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Mac DeMarco
13 nov 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Methyl Ethel [DUO]
Opening deuren: 19:00

De hipste muzikant van het universum kondigt aan de hand van nieuwe single Nobody de komst aan van zijn splinternieuwe album. Dit najaar is Mac DeMarco opnieuw te zien op verschillende podia. Na een langverwachte passage op 30 juni op Rock Werchter, concerteert de zanger ook op 13 november in de AB.

De 28-jarige MacBriare Samuel Lanyon DeMarco, beter bekend als Mac DeMarco, is een onmisbare singer-songwriter in de internationale muziekscene. Zijn ongeziene creativiteit en buitengewoon talent maken van hem een onwaarschijnlijk boeiende persoonlijkheid. Met zijn arsenaal aan dolle fratsen tilt het ongrijpbare undergroundfenomeen zijn liveshows én zijn rijke artistieke universum naar een hoger niveau. Zijn nieuwe album Here Comes The Cow-Boy, voorzien op 10 mei, en de dertien daarbij horende nieuwe nummers, zullen meer dan eens de netten laten trillen.

Dit concert is een coproductie tussen AB en Live Nation.

Published: 02/04/2019

Ticketinfo